CM 2001/2002

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 16 kwie 2005, 17:47

O tak - kochany CM 01-02!! 8) To moja ukochana gra!

Kiedyś, jak jeszcze miałem baaardzo słabego kompa (chyba Pentium 166 i 16 MB RAM) i włączyłem sobie tą gre to wyglądało to mniej więcej tak: Rozpoczęcie nowej gry trwało ok. 2 godzin ("tylko" trzy ligi). Wciśnięcie przycisku "Continue" powodowało zawieszenie wszystkich akcji na ok. 20 minut :shock: i przejście JEDNEGO dnia w grze :D . W tym czasie najczęściej czytałem sobie jakąś książkę bądź, aby bardziej wprowadzić się w klimat, "Piłkę Nożną" 8) . Ale to mnie nie zniechęciło. Rozegrałem w taki sposób trzy i pół sezonu.... :lol: :lol: Aż wymieniłem kompa oczywiście....

Nie zliczę wszystkich sezonów, które rozegrałem różnymi zespołami. Najmilej wspominam przygodę z angielskim czwartoligowym wówczas Mansfield. Czasem nawet teraz uśmiech pojawi się na mojej twarzy gdy grając w FM w obozie moich przeciwników jest piłkarz, którego byłem trenerem w Mansfield. :wink:

Ah....wspomnienia uerzyły z siłą huraganu Michele... :oops: :oops:

A z piłkarzy polecam oczywiście Pawła Brożka, wspominanego przez wszystkich Harasimowicza, a jak macie więcej kasy to Jose Mari! Koleś jest świetny! Istnym fenomenem był u mnie Thiago Motta. W wieku 16 lat miał bardzo słabe statystyki a przez 20 kolejnych spotkań strzelał przynajmniej jednego gola :shock: .

Polecam również taktykę, którą grałem większością moich zespołów - sprawdza się bez pudła!

---------------Napastnik-------------Napastnik-------------------
---------------^---------------^----------------^------------------
---------------I----------------I-----------------I------------------
----------Pomocnik------Pomocnik-------Pomocnik-------------

---------------------Defensywny Pomocnik----------------------

---Obrońca--------Obrońca----------Obrońca-----Obrońca----

------------------------------Bramkarz--------------------------

PS. To nad pomocnikami to są oczywiście strzałki :wink:

Wróć do „Hyde Park”