Robinho vs. Tevez

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 16 kwie 2005, 19:01

RoRo pisze:
Corinthians pisze:
RoRo pisze: Mysle ze powinni kupic jedengo znich i juz byl blisko Robinho ale teraz Santos to wzytko zdementowal ...
Tevez w Realu by się zmarnował, poza tym ma kontrakt z Timao do 2008 roku a potem rzekomo na lewej kasie ma się przenieść do Chelsea. Moim zdaniem oba te kluby to hamulec dla kariery. Bardziej odpoweidnie byłoby dla niego przejście do PSV, ale to przed 2008 rokiem, tylko, ż ewtedy nie byłoby wtedy PSV na niego stać bo byłby już za drogi. Prędzej doradziłbym mu Barcę, albo Milan.
Ja na przykladzie Ronaldinho powiem ze powinien przejsc do jakiegos sredniaka zeby wyrobic sobie renome ...

Najlepiej pomoglby Ajaxowi bo im skalbo idzie a tam talent si nikomu nie zmarnuje ... w Milanie tez moglby za czesto nei grac ... :|

Ja mysle ze jednak Ajax Amsterdam
Z naszych wypowiedzi RoRo wychodzi, że Holandia byłaby dla niego najlepsza. Ale już napisałem, że za kilka lat będzie dla nich za drogi, a w 2008 roku po wygaśniećiu kontraktu wątpie aby wybrał Holandie bo będzie miał na 100% oferty z Realu, Bracy czy Milanu. Chciaż... w zimie mówiło się o Realu, Man Utd, Chelsea a tu... sami wiemy co wybrał.

Wróć do „Wracając Do Meritum”