Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 03 kwie 2011, 1:15

A ja narzekalem,ze boczni obroncy waszej Primavery graja zbyt defensywnie
Do końca sezonu zostały mecze z Vicenzą (koniec tabeli), Udinese i Brescią (średniacy) i Chievo (trzecia drużyna w tabeli w tej chwili, Milan jest czwarty). Może choć ten ostatni pokaże jakieś dobre źródło i będzie można zweryfikować te informacje z tej strony, póki sam nie zobaczę spotkania, to nie będą dla mnie do końca wiarygodni, bo drugi tydzień z rzędu szukam stream'a do meczu primavery i drugi tydzień z rzędu nic nie znajduję, to skąd oni to wzięli? :wink:
Dwa derby wygrane jednego dnia, pięknie.
I co jeszcze ciekawsze - w kolejnym meczu Verdi zdobywa bramkę na wagę zwycięstwa, lub wprowadza znaczne ożywienie w grę zespołu. Rok temu był jednym z kilku świetnych piłkarzy, ale w tym wygląda na to, że jest absolutną gwiazdą tej ekipy, to chyba ósme zwycięstwo z rzędu było. :shock:
Tylko gdzie go miałby ustawić Allegri, skoro (gdy ja go oglądałem) on najwięcej zyskiwał grając takiego Messiego - bardzo szeroko ustawionego skrzydłowego z dużą wolnością boiskową, który najwięcej robi schodząc ze skrzydła do środka. Kapitalny do ustawienia Leonardo, może bardzo wiele stracić przy zmianie na napastnika do 4-3-1-2.

Wróć do „Włochy”