Dlatego dwa razy już pisałem, umawialiśmy się wtedy WSTĘPNIE. A poza tym jak tak ciśniesz to pw to między sobą mogliście przekazać sobie inf.majer13 pisze:takie pisanie na czacie do sobie za przeproszeniem można w dupę wsadzić bo ktoś tam napisze że ok że fajnie a jeden nie odpisze w ogóle i według was mecz ustawiony - ja i lisek nie odpisaliśmy wtedy na pewno bo od razu się zmyliśmy po drugim meczu
To ja wiem bo przecież wtedy Arek na pw organizował praktycznie większość meczów nawet innych drużyn bo dużo zespołów same z siebie łaskawie miały kłopot z zebraniem się. W tej edycji już to inaczej wyglądamajer13 pisze:Napisalibyście na PW to by się dokładnie wszystko obgadało i już - ja przynajmniej takie rozmowy z Arkiem prowadziłem (odnośnie springów czy ligi - już wcześniej) i zawsze była sytuacja jasna
... jest mitem, bo wszyscy mogli przez parę dni przeczytać w temacie że chcemy zagrać a w weekend (po co wysyłaliście pw pod koniec tygodnia?) nie będziemy mieć składu.majer13 pisze:A więc o waszych planach na mecz wiedziało góra dwóch naszych zawodników.