Re: LIGA HAXBALL

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: petrdcm » 03 kwie 2011, 11:45

majer13 pisze:takie pisanie na czacie do sobie za przeproszeniem można w dupę wsadzić bo ktoś tam napisze że ok że fajnie a jeden nie odpisze w ogóle i według was mecz ustawiony - ja i lisek nie odpisaliśmy wtedy na pewno bo od razu się zmyliśmy po drugim meczu
Dlatego dwa razy już pisałem, umawialiśmy się wtedy WSTĘPNIE. A poza tym jak tak ciśniesz to pw to między sobą mogliście przekazać sobie inf.
majer13 pisze:Napisalibyście na PW to by się dokładnie wszystko obgadało i już - ja przynajmniej takie rozmowy z Arkiem prowadziłem (odnośnie springów czy ligi - już wcześniej) i zawsze była sytuacja jasna
To ja wiem bo przecież wtedy Arek na pw organizował praktycznie większość meczów nawet innych drużyn bo dużo zespołów same z siebie łaskawie miały kłopot z zebraniem się. W tej edycji już to inaczej wygląda :lol: Co ty masz z tym pw, z czym się kryjesz? My piszemy na ogóle bo przy okazji może ktoś inny dodatkowo zagrać będzie chciał. Dodatkowo pisanie na ogóle ma tą zaletę że:
majer13 pisze:A więc o waszych planach na mecz wiedziało góra dwóch naszych zawodników.
... jest mitem, bo wszyscy mogli przez parę dni przeczytać w temacie że chcemy zagrać a w weekend (po co wysyłaliście pw pod koniec tygodnia?) nie będziemy mieć składu.

Wróć do „Wracając Do Meritum”