Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: VADER » 04 kwie 2011, 10:16

Jutro mecz z Realem w Madrycie. Wielu "specjalistów" nie daje nam żadnych szans w starciu z ekipą Mourinho. Ja tak nie uważam. Ekipa "królewskich" to fakt silna ekipa, ale w zasięgu Spurs. Już przed meczami grupowymi LM i dwumeczem z Milanem skreślono Tottenham, a potrafiliśmy nie tylko wygrać swoją grupę, ale też wyeliminować (naszpikowany przebrzmiałymi gwiazdami jak Ibrahimović czy też Robinho) Milan. Chociażby sobotni mecz Realu i to u siebie z Gijon gdzie przegrali na własne życzenie pokazał, że można niezbyt wielkim nakładem sił i środków napędzić stracha ekipie Realu. Kibice Realu nie tworzą na Santiago Bernabeu jakoś szczególnego i ogłuszającego dopingu, znani są z tego, że są wybredni, więc akurat o zbyt gorącą atmosferę na obiekcie "królewskich" bym się nie martwił. Z tego co wiem to do Madrytu wybiera się niemal 2 tysięczna armia zaciężna z Wysp, więc o doping dla Spurs w Madrycie jestem spokojny - będą słyszalni na Santiago Bernabeu. Bramkowy remis przed rewanżem na WHL jest jak najbardziej realny do wykonania przez graczy Redknappa mimo małego szpitala jaki ostatnio ma miejsce w ekipie Kogutów. Ja w każdym razie na rewanż do Londynu 13 kwietnia się wybieram. Fakt bilety na mecz z Realem na WHL są nawet jak na angielskie warunki dosyć drogie, ale warto wydać niemałą kwotę by z trybun dopingować swój ukochany team w rywalizacji ze zbyt pewnym siebie Mourinho i jego podopiecznymi dla których walka o mistrzostwo w Hiszpanii po sobotniej porażce ze Sportingiem Gijon jest w zasadzie tylko iluzoryczna.

Wróć do „Puchary Europejskie”