Gdzie złożyć skargę na bukmachera?

Awatar użytkownika
joedoe
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Gdzie złożyć skargę na bukmachera?

Post autor: joedoe » 06 kwie 2011, 17:15

Witam,
Uważam, że zostałem zrobiony bezczelnie w ch*** przez firmę bet365 i zamierzam dochodzić swoich praw. W czym rzecz: Postawiłem dziś zakład live siatkówki na zwycięstwo w trzecim jednej z drużyn przy wyniku 22:17, po sekundzie na tablicy wyników pojawił się kurs 21:18 (obstawiałem zwycięstwo drużyny, która prowadziła) a kurs na zwycięstwo poszedł znacząco w górę. Koniec końców okazało się, że moja drużyna przegrała a kasa poszła baj baj. Napisałem na czacie pomocy, ale tam odpisuje bot, który pieprzy, że firma nie ponosi odpowiedzialności za wyniki na tablicy live. Wg mnie zostałem jawnie oszukany przez bet 365, napisałem już do biura obsługi klienta, ale znając bukmacherów niewiele może z tego wyjść. Stąd moje pytanie: Czy ktoś z was wie gdzie można dochodzić swoich praw w takiej sytuacji?
Pamiętam, że kiedyś zdarzyło mi się wykorzystać uśpienie tego samego buka podczas transmisji live i postawić jakiś zakład po bardzo korzystnym kursie, mając świeższą transmisję. Wtedy mój zakład został anulowany. Jak mam teraz dochodzić swoich praw?
Z góry dzięki za pomoc.
Edit: Ślicznie dziękuję adminom za zrzucenie mojego wątku do innego i wyrzucenie go ze strony głównej forum. Mam nadzieję, że bet 365 rzuci za to jakiś bonusik. Komuna!

Wróć do „Bukmacherka”