Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Morrow » 09 kwie 2011, 18:55

mistyk pisze:Na pewno nie sa o klase lepsi od Sevilli, z ktora zreszta kilka lat temu mierzyli sie w UEFA i przegrali.
No ogarnijże się bo wcześniej sam pisałeś:
LE to inna bajka, rozgrywki ktore celowo odpuszczaja druzyny wloskie, druzyny z Anglii zazwyczaj przedwczesnie odpadaja, a reszta gra o pietruszke.
Sam sobie przeczysz.
W Anglii podobno zawodnicy biegaja dwa razy szybciej, ale ja osobiscie tego nie dostrzegam.
To nieprawda. W Anglii zawodnicy biegają 1,542 razy szybciej, masz nieaktualne dane. Za to podobno we Francji zawodnicy mają dłuższe kutasy o 2,17 cm...
Wyższość jednej ligi nad drugą będzie można dopiero stwierdzić, jeśli piłkarze Realu lub Barcelony poradzą sobie z obrońcami Stoke lub West Hamu.
To, że jakiś mosiek wrzuca swoje wypociny chyba nie znaczy, że wszyscy się z tym zgadzają. Akurat na stronach Barcy podobnych, jak nie lepszych perełek nie brakuje.

Generalnie rozmowa na temat wyższości jednej ligi nad drugą jest dla mnie jałowa ale jak widać po niektórych zawsze warto spróbować :roll:

sorry za ot

Real prowadzi i pewnie to dowiezie, trochę mnie dziwi dziś ten rezerwowy skład. Szans na mistrzostwo nie macie już praktycznie żadnych ale w środę też nie musicie się przemęczać na WHL.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2011, 18:57 przez Morrow, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”