Na takim poziomie cały sezon gra Messi i jeszcze paru gości, których możesz na palcach jednej ręki policzyć.Gdyby Seedorf był w stanie cały sezon zagrać na poziomie przynajmniej zbliżonym do tego co zagrał w Derbach lub dziś to kontrakt dałby mu bez wahania.
Nie przesadzajmy, bo organizmu się nie oszuka - on tak grać nie jest w stanie, i tak mnie zaskoczył, że gra drugi taki mecz z rzędu. Nowy kontrakt dałbym mu w zależności od tego, kto przyjdzie - jeśli Milan zaklepie sobie na lato ofensywnego pomocnika i zastępcę Pirlo, to niech odchodzi, bo w przyszłym sezonie znów Clarence zagra kilka meczów, wielkich co prawda, ale tylko kilka - to nie jest warte grubej kasy na jego kontrakt. Bo Holender po obniżce będzie z kręceniem nosem akceptował to, co Poli weźmie z pocałowaniem ręki.
Ten Milan mi się bardzo podoba, nie można było tak z Palermo? Niby wtedy byli lepsi i grali dobrze, niby brakowało tylko skuteczności, ale jednak... Szkoda tamtych punktów, bardzo głupio je straciliśmy.
Dziś do przerwy wszyscy grają dobrze, ciekawą mnie tylko oceny Ibrahimovicia w oczach fanów.