Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Salas11 » 11 kwie 2011, 14:30

Aker pisze:PS Palermo - Cesena X 2,1 -> jaki wałek :haha:
Witamy w Serie A :smoke: Choć przyznam, że w trakcie meczu zwątpiłem w słuszność własnej tezy :lol: Patrząc na to dzisiaj, na chłodno, pomyślałem tylko o jednym. Oby nie był to ostatni taki przypadek w tym sezonie we Włoszech. Od następnej kolejki już bacznie będę obserwował każdy mecz i wszelkie przesłanki dotyczące ustawionych remisów traktował bardziej serio. Głupi zakład live za drobne, ot tak dla hecy może się skończyć kilkuset złotowym zyskiem :) Ale ja w sumie nie o tym chciałem :P

Dziś na tapecie mam mecz Kasimpasa - Besiktas. Typ 1X. Gospodarze mimo bardzo trudnej sytuacji w tabeli ambitnie walczą o utrzymanie się w lidze, czego dowodem są dwa ostatnie zwycięstwa z Kayserisporem i Manisasporem. Szczególnie to pierwsze odniesione na wyjeździe z bądź co bądź piątą drużyną tabeli daje do myślenia. Besiktas gra w kratkę. Oni chyba sami nie wiedzą co danego dnia zagrają mimo naprawdę ciekawej kadry (Rustu, Ferrari, Ernst, Aurelio, Fernandes, Guti, Simao, Quaresma, Nihat, Almeida) Sporo indywidualnosci ale jak widać nazwiska nie grają, co pokazują wyniki.

Jakieś komentarze? Przemyślenia? :)

Wróć do „Bukmacherka”