Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: Morrow » 13 kwie 2011, 22:46

Raul Gonzalez Blanco. I w zasadzie nic więcej nie trzeba pisać o tym meczu.

Geniusz i tyle. Kapitalna bramka, bajeczna asysta. Jeden z tych piłkarzy, którzy nigdy nie dostali Złotej Piłki a zasłużyli na nią. Wczoraj koncert Giggsa dziś Raula. Wspaniały zawodnik.

Bardzo podobało mi się Schalke dzisiaj, zagrali tak jak nie potrafił Bayern. Po tym co zobaczyłem wolałbym trafić na Inter niż Schalke. Brawo, zaimponowała mi ekipa z Gelsenkirchen.

Przykre to co się stało z Interem. O ile w Chelsea piętno Mou zostało odciśnięte i jest widoczne do dziś o tyle niesamowitym jest jak Inter zszedł na psy przez jeden sezon. Jak z najlepiej broniącej drużyny poprzedniego sezonu można było zrobić tak żałośnie grający team w defensywie...? Ja wiem, że brakuje Samuela ale mimo wszystko. Maicon, jeszcze niedawno najlepszy na swojej pozycji teraz tragiczny. Milito po kontuzji to cień tego zawodnika, którego podziwialiśmy rok temu. Ja wiem, że przyczyn jest wiele ale z Leonardo na ławce ta ekipa nic nie wygra, żałuję jedynie, że nie dane nam będzie z nimi zagrać bo nie mam wątpliwości, że z Interem poszłoby nam znacznie łatwiej niż z Schalke.

Wróć do „Puchary Europejskie”