Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: JestemHardcorem » 16 kwie 2011, 21:07

Ja po drugiej bramce dla Palermo na 2-1 wyłączyłem to i poszedłem na miasto bo tylko sie wkurw**em przez tych frajerów. Powinno być z 3-1 dla Romy, a zrobiło sie 1-2. De Rossi, Menez powinni strzelić. Vucinić drewniany kołek z Czarnogóry nie trafia do pustej, ten człowiek w każdym meczu marnuje podobne sytuacje i dla mnie jest pierwszym drzewem do wycięcia. No może drugim bo Loria jest pierwszym :lol: Ale to już chyba nie jego wina że tak gra, to wina Montelli że go wystawił, facet nie ma umiejętności by grać na poziomie SERIE A, a mimo to cięgle jest w Romie. Menez, niby techniką imponuje jak nikt w zespole, ale dla mnie robi się jakiś strasznie irytujący, stale się przewraca po czym patrzy na sędziego, kiwa się niepotrzebnie, kompletnie nie umie wykańczać sytuacji i nie stwierdzam tego tylko po tym meczu. Dobry piłkarz, ale nie będę zmartwiony jak odejdzie. Nie wiem jakim cudem Palermo wygrywa w Rzymie mając taką słaba obrone, czasem Roma jednym prostym podaniem robiła ich jak chciała. Ale trzeba umieć jeszcze te sytuacje wykorzystać. Kolejny głupia porażka. Ile nerwów idzie zmarnować przez te piłkarzyny to mała głowa :x
Roma podobno ( podobno ) interesuje sie Hernandezem, facet do dzisiaj chyba w kilkunastu meczach strzelił jedną bramke. Akurat dzisiaj strzela dwie :roll: W tamtym sezonie sie fajnie pokazał i szczerze powiedziawszy był by ciekawym wzmocnienie. Tylko że to piłkarz Palermo, więc pewnie kosztuje z 30mln. Po dzisiejszym meczu pewnie z 50 :)

Ciekawą informacja dzisiejszego dnia jest że w nocy oficjalnie właścicielami Romy zostali Amerykanie. W końcu skończyła sie ta telenowela i będzie można konkretnie wziąć sie za tą drużyne. W wywiadzie Di Benedetto mówił dużo o młodych piłkarzach co może cieszyć. Się zobaczy latem co z tego będzie, ale juz teraz pewne jest że zmienią się ludzie odpowiadający za transfery, coraz bliżej jest Ancelotti.. Może być tylko lepiej.

Forza Roma :)

Wróć do „Włochy”