CM 2001/2002

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 17 kwie 2005, 21:42

Pisakk pisze:W Agentynie to tam było full talencików!! Żeby nie wymieniać długo: Luciano Martin Galletti (!!), Fernando Gatti (znalazłem go w drugiej lidze! :P ), Farias, oczywiście Saviola, świetny Aimar, kapitalny wprost Nelson Cuevas z River (chyba z piętnaście statów po 20 :shock: ), Grabinski! A z innych krajów nie zapomnę Romano Danneboom'a z holenderskiego Heerenven (czy jak się to pisze), Claudio (nie wiem skąd ale masakryczny był), bardzo dobry i młody Phillip Mexes, którego dało się do Polski sprowadzić za niedużą kasę cz świetny bramkarz a AEK - Chiotis

Nie można zapomnieć oczywiście o fantastycznych zawodnikach, jakimi byli Kim Kallstrom i Zlatan Ibrahimovic (tego drugiego dało się ściągnąć za grosze). Tak w ogóle to bardzo dużo talentów było w Szwecji. Wspomniani wyżej Kallstrom i Ibrahimovic, ale także pamiętam Kennedy Bakircioglu, Stefan Ishizaki, Abgar Barsom czy Andeas Issakson.

Ehhhh.....chyba sobie zainstaluje jeszcze raz... :oops:
Ehhh dokladnie - skandynawów sporo bylo oprócz wymienionych przez ciebie talentów ze szwecji bylo jeszcze kilku norwegów np: Kah Madou , Rade Prica - czy to szwed ?? Berngstonn, wzglednie mlody szkot - Kerr - MC z Falkirrka chyba max tanio i max dobry - tani byl Prutton z Not Forrest bodajze - teraz juz grywa w premiership, Cale Dynamo Minsk, Vaschuk i Belkevich z Dinamo Kiev, Possanzini bodajze Sampdoria ale moge sie mylic .... itd itp :) Jak mi sie przypomną to dodam ....

Aha i Antchouet z portugalskiej jakiejs ekipy chyba tez wypasss ;)

Pozdro !!!

Wróć do „Hyde Park”