Smiechem zartem to przecieki odnosnie zakupow domow/ zapisywania dzieci do szkol z reguly okazywaly sie prawdziwe. Tak bylo w przypadku przenosin Mou do Madrytu, tak byl z przeprowadzka Cassano do Mediolanu, tak bylo z transferem Ibry do Barcelony.
Sezon nie skonczyl sie po wczorajszej porazce, tylko po pierwszym meczu z Schalke.
Kryzys jest wiekszy nawet niz za Beniteza bo wtedy kadra byla zdziesiatkowana, za co swoja droga odpowiedzialny byl Hiszpan bo po jego odejsciu plaga raptem ustala.
Ogolnie rzecz ujmujac to dla mnie Hiszpan jest wiekszym rozczarowaniem niz Leonardo, o ile o jakims wielkim rozczarowniu mozna mowic w przypadku Brazylijczyka.
Kto teraz? Z wloskiego podworka cenie aktualnie tylko dwoch trenerow. Prandelli odpada z racji pracy dla kadry Wloch. Drugim jest Mazzarri, ktory z dosyc jednak skromnej kadrowo druzyny potrafi tak duzo wyciagnac, ale mam rowniez w pamieci jego prace dla Dorii, gdzie byl zdaje sie jedynym rywalem, ktory we Wloszech wygral z nami roznica dwoch bramek za kadencji Mou. Mazzarri to trener, ktory potrafi ustawic zespol i go zmobilizowac, do tego regularny.
Wsrod kandydatow zapewne wymieniany bedzie Boas, jako czlowiek Mourinho i byly pracownik Interu. Poza tym standardzik Capello, Hiddink (obaj nie przyjda bo gdyby mieli przyjsc to mialoby to miejsce latem po rezygnacji Mou).
PS Mam nadzieje, ze Leonardo okaze sie czlowiekiem honorowym i po ostatnim meczu sezonu sam podda sie do dymisji.