Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Zaza is back
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Zaza is back » 17 kwie 2011, 18:49

Jedna zasadniczna sprawa, sam fakt czy był spalony czy nie, nie ma znaczenie, bo nie można błędów naprawiać błędami, spalony a karny sędzia główny nie miał prawa łączyć, to jak kodeks karny prawo nie działa wstecz... Warto zauważyć także że ten "pierwszy" karny na Villi był w takim momencie meczu gdy Barcelona miała pod kontrolą nawet autobusy do szkoły dzieci Mourinho...

Witam Cię, Mentor gościu kolorowy, a no Zaza, miło jest czytać że po kilku latach mojej posłuchy, nadal zgadzamy się w kwestii czysto piłkarskich, zwłaszcza w ocenie spotkań o takim znaczeniu :twisted: Wiesz jak jest piłka jest jedna a z faktami się nie polemizuje... A co do braku wyjścia, może moja aktywność na forum już nigdy nie będzie taka jak kilka lat temu ale swoich wcześniejszych opinii się nie wstydzę. Ba w temacie piłki i oceny poszczególnych sytuacji footbulowych jestem nie reformowalny co innego z wiedzą 8) brak wpisów nie oznaczał że Zaza opuścił pilka.pl w czasie mercato. Uznajmy że leczył kontuzje hehe Pozdro !

Wróć do „Hiszpania”