mistyk pisze:@Zaza z tej ich paki niestety niewiele wynika... Mam nadzieje, ze brak sukcesow tym razem skieruje Cesc`a w nasza strone.
Wynika fakt że od lat są czołowym klubem najlepszej ligi świata, to nie tylko wina Kanonierów, ale także klasy rywali takich jak MU czy Chelsea, trzeba powiedzieć jasno to nie liga Szkocka, a Kanonierzy to nie Celtic. Budżety czołowych rywali, kwoty na transfery, ogółem różnice finansowe itd, a na koniec i tak Kanonierzy w czołówce pokazują że to nie przypadek. Strategia klubu od lat taka sama, ale rywale i poziom Premiership także nie stoją w miejscu. Fakt faktem że to moje fanów, piłkarzy czy Wengera irytować, bo wcale nie są gorsi w poszczególnych przegranych sezonach od rywali to zawsze czegoś brakuje (ostatnio) Ja i tak jestem zdania że Kanonierzy z Henrym i Vierią były drużyną bardziej z instynktem mordercy. Teraz brakuję im własnie tego co dawał Henry biorąc sprawy w swoje ręce. Co do Cesca, w mojej opinii On może więcej stracić na transferze niż wbrew pozorom Kanonierzy, bo Wenger mając 50 milionów da rade wyrwać dwóch nowych Fabregasów, a jeden Fabregas moze nie dać rady np. trójce innych Katalończyków Xavi, Iniesta, Busques. A ambicje chyba ma by grać a nie być uzupełnieniem. Nawet w Dumie Katalonii.