Nie muszę, to już drugi sezon w którym część zespołów nie ma ochoty (najwyraźniej, bo ciężko inaczej nazwać nie rozegranie tych kilku meczów w czasie jednego miesiąca) dograć nawet pierwszej rundy, a Ty próbujesz wmówić sugerując że nie będą ochoczo kontynuowały II rundy. Brawo za logikęarek_ahig pisze:Stworz sobie druga lige, w ktorej juz na polmetku rozgrywek bedzie mozna przyznac 6 walkowerow, wtedy gra na pewno bedzie miala sens i na pewno te druzyny, ktore przegraja wskutek walkowerow, beda ochoczo kontynuowaly gre w II rundzie.
Próbowałeś błysnąć, ale Ci nie wyszło. Otóż gdy my mieliśmy tylko 5 spotkań to było jeszcze w trakcie trwania I rundy a nie po jej zakończeniu. Także sytuacja zupełnie inna od omawianej.arek_ahig pisze:A jak my mieliśmy rozegrane tylko 5 spotkan w tym sezonie, to tez byla nasza wina?
Dziękuję. Bo z brakiem argumentów nie możesz jej ze mną skutecznie prowadzić. Odchodzisz z dyskusji w glorii chwały, z klasą.arek_ahig pisze:Dalszej polemiki nie bede z Toba kontynuowal petrze. Powinienem byl to zrobic juz duzo wczesniej.
PS
Co do prztyczka odnośnie zabawy i zrozumienia że to zabawa, ja już dawno odszedłem z ligi, sam pisałeś do mnie czy macie szukać 3ciego zawodnika bo Was zostawiam w trudnej sytuacji. Zrozum, to tylko zabawa. Nie chciałem Wam jej psuć i zostałem w drużynie do końca. No ale może źle zrobiłem. Naprawiam swój błąd. Odchodzę z gry w haxa również z Juve. Koniec tej durnej zabawy w "ciuciubabkę".