Re: LIGA HAXBALL

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: Kamil232 » 18 kwie 2011, 21:39

buahahahahhahahah, hahahahahhaha
matko co za kabaret.

Petr odszedł już dawno z ligi, a jakoś nie widzę, żeby Juventus miał zawodnika rezerwowego, wiec co grają we dwóch? :lol:
Cytująć klasyka to jestem za, a nawet przeciw. Odszedłem, ale gram dalej :mrgreen:
Kolejna sprawa, ten dalej będzie udowadniał swoje tezy, że gdyby nie update gdyby nie lagi to bla bla bla Juventus byłby mistrzem. O matko gdybym się wysrał przed meczem z wami to bym był luźniejszy i łatwiej by mi się grał, ale że się nie wysrałem to byłem cieżki wolno się poruszałem i przez to nie nadążałem za wami :lol: Litości człowieku i ty będziesz opowiadał, zę masz 29 lat ? Chyba razem z bratem i siostrą w sumie.

Co do kwestii tego, że jest to zabawa. Zabawą, zabawą, ale nikt nie lubi przegrywać. Oczywiście nie mam tutaj na myśli postawy dcm z warszawy, który po paru miesiacach jeszcze przeżywa pierwszy sezon i robi jakieś wyliczanki, ale osobiśćie się Realowi nie dziwię, że nie chcą grać z kaczym. To irytujące jest grać z kimś z kim nie jesteś zgrany nie wiesz co zaraz odpierdzieli i przez to przegrywać mecze, tym bardziej jak jesteś wysoko w tabeli. Więc to, że każdy zespół chce grać w jak najlepszym zestawieniu jest do zrozumienia.
Nie mogę pojąć jak ktoś chce otrzymać walkowera za grę. Jeszcze bym rozumiał jakby ktoś notorycznie wali w [ch**], ale Real ma problemy najpierw cru był w US, teraz Vianuch problemy z netem, co za problem zagrać z nimi jak te problemy się pokończą? Liga się jeszcze nie kończy, strasznie duża rzecz się stanie jak rozegracie ten mecz z Realem jak uporają się ze swoimi problemami? Wolicie wygraną walkowerem i Cieszyć was będzie takie zwycięstwo ? :roll:

Wróć do „Wracając Do Meritum”