Re: Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Haxball

Post autor: ddemon » 19 kwie 2011, 23:26

Panowie też jestem za dokończeniem ligi..Bez żadnych fochów innych uczestników typu jak bedą walkowery zrezygnują zligi itd... Dokończmy wraz z meczami zaległymi...Można jakiś rozsądny termin wymyśleć do końca maja lub czerwca bo wiadomo teraz święta potem majówka itd.. i wtedy ew. karać sankcjami byle tą ligę wkońcu zakończyć..Myślę że Real w tym wypadku byłby ostrożniejszy..Adidas może będą mieli wtedy więcej luzu w szkole będą siedzieli dłużej..z VVV nie powinno byc teraz problemu :P i pozostało MU które powinno się wkońcu dostosować bo wiedzieli na co się piszą :/ GPE straszy wykluczeniem(MVB) ale wiadomo że to żarty bo tyle razy już chciał rozwiązać drużynę więc dadzą radę :P Pozostaje Juve które sam niewiem jak to określić i czy potraktują rozgrywki do końca serio :)
Także myślę że lige spokojnie uda się dokończyć jeśli się sprężymy..Co do nowej ligi hm..można grywać ją w trakcie tej która da podgląd co do obecności zawodników itp..ale raczej wątpliwe aby było dużo chętnych na 2 ligi równocześnie :)

Wróć do „Gry Forumowe”