Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Pawel875 » 21 kwie 2011, 0:51

Miałem iść spać, ale nie zostawie tego bez odpowiedzi. :)

Tak Manchester nie jest taki świetny, w ogóle jesteśmy ciulowi, słabi itd. etc. I dlatego w Lidze Mistrzów nawet nie pierneliście.
Po pierwsze, tak, też straciliście punkty, tyle, że nadrabialiście później odzyskiwaniem ich z Blackpool i WHU.

Po drugie. Zasługujecie na ten tytuł jak nikt inny w tej lidze, ale bilans 20-10-3 w sezonie nikogo nie rzuca na kolana. Zresztą liga się wyrównała, więc nic dziwnego.
A pisanie o zespole który jest w czwórce najlepszych w Europie, który jest bliski zdobycia majstra i doszedł do półfinału FA CUP, że jest nie świetny jest komiczne
Nie rozumiesz.

Jakoś pamiętasz, że traciliście punkty, ale wspomniane przeze mnie odrabianki z Blackpool i West Ham poszły w zapomnienie jak widać. Moim zamiarem nie było negowanie klasy i umiejętności Manchesteru, tylko danie do zrozumienia, że Arsenal sam się pozbawia tytułu.
Zapytam jak Fieldy, skoro my nie jesteśmy świetni to czym jest Chelsea?
To pytanie nie ma sensu, bo po prostu mnie nie zrozumiałeś, a ja wcale nie miałem zamiaru:
negowania klasy i umiejętności Manchesteru
My też mamy małe szanse na tytuł na własne życzenie. W czasie kryzysu można było grać w naszym przypadku a nie przegrywać.

Wróć do „Anglia”