Po pierwsze, tak, też straciliście punkty, tyle, że nadrabialiście później odzyskiwaniem ich z Blackpool i WHU.Tak Manchester nie jest taki świetny, w ogóle jesteśmy ciulowi, słabi itd. etc. I dlatego w Lidze Mistrzów nawet nie pierneliście.
Po drugie. Zasługujecie na ten tytuł jak nikt inny w tej lidze, ale bilans 20-10-3 w sezonie nikogo nie rzuca na kolana. Zresztą liga się wyrównała, więc nic dziwnego.
Nie rozumiesz.A pisanie o zespole który jest w czwórce najlepszych w Europie, który jest bliski zdobycia majstra i doszedł do półfinału FA CUP, że jest nie świetny jest komiczne
Jakoś pamiętasz, że traciliście punkty, ale wspomniane przeze mnie odrabianki z Blackpool i West Ham poszły w zapomnienie jak widać. Moim zamiarem nie było negowanie klasy i umiejętności Manchesteru, tylko danie do zrozumienia, że Arsenal sam się pozbawia tytułu.
To pytanie nie ma sensu, bo po prostu mnie nie zrozumiałeś, a ja wcale nie miałem zamiaru:Zapytam jak Fieldy, skoro my nie jesteśmy świetni to czym jest Chelsea?
My też mamy małe szanse na tytuł na własne życzenie. W czasie kryzysu można było grać w naszym przypadku a nie przegrywać.negowania klasy i umiejętności Manchesteru