Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Xabier17 » 21 kwie 2011, 22:18

Na forum lfc.pl w dziale Plotki transferowe pojawiły się wieści o Kunie Aguero.(link:http://forum.lfc.pl/viewtopic.php?p=186899#p186899). Przeczytałem tam w wzmianke gdzie Aguero mówi, że jest fanem LFC. Jeden to wyśmiał. Kiedyś, moze na początku tego sezonu czy zimą, czytałem coś podobnego więc to, że jest on fanem klubu z Anfield, niekoniecznie musi być bzdurą. Ale jak sie nie myle, gracz występuje na pozycji napastnika a my jak sie mi dobrze zdaje mamy napad ustawiony, chyba ze King Kenny przesunął by Luisa do lewego skrzydła. teraz co do Younga. Ci co mówia, że gracz na bank przejdzie do nas lub do United, powinni trochę ochłonąć. Oto jego słowa "Zawsze mówiłem, że najpierw latem mam zamiar porozmawiać z menadżerem i prezesem. Jestem całkowicie przywiązany do klubu. Mogliście to zobaczyć w meczu przeciwko West Ham. Po prostu koncentruję się w 100 procentach na grze w piłkę. Pogadamy o mojej sytuacji po zakończeniu sezonu". Osobiście też marzy mi się ten gracz ale trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Wróć do „Anglia”