Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 kwie 2005, 11:29

Gratulacja zwyciestwa !!! Lecce ma cieżki zycie na wyjażdzie z Milan i Juve 5:2 dostali i Hatricki w obu meczach hehe Zlatan i Crespo jak sie nie myle. Ładne bramka ta trzecia Szwedo sprytnie ja zmieścił przy słupku... Zdenek jest super bo nie jeden by zaczą grać ostro i byle tylko utrzymac 1:0. Sezon trwa i jeszcze nic nie zostało przydzielone . chyba że przy biurku jak bo Dellas powiedzieł ....

UWAGA UWAGA !! PIERWSZY KARNY PRZECIW JUVE OD ROKU Z LIDZE !!!! HISTORYCZNY MOMENT grać Milanu wyporzyszony do Lecce SAMUEL DELLA BONA NA 5:2 :D Właśnie tylko szkoda że przy stanie 5:1 i w tym meczu a nie innym gdzie pownnien....

Suchajcie nie chce nikogo denerwować i przypominac ale wróce do LM i meczu Juve : Liverpool. ....

Dowiedziełem sie coś o czym nie wiedziełem i sie tak usmiałem że poraz kolejny Moggi bedzie wyśmiawany na maxa.

Ponoć po meczu LM powiedział że za awansem The Red`s stoi ?? .... Czerwony Romek !!! Bo sędzie z Rosji i posuchał rodaka a on sie bał Juve w 1/2 i ......

Nie wiem jak dla Was ale to mnie utwierdza w mysleniu że to prostak .... Bać sie Romek moze tylko urzedu podatkowego a nie Juve czy Moggiego tym bardziej że Liverpool pokazal tzw miejsce w szyku a Moggi przed meczem mówi jak to nie lepszy jest Juve od The Red`s .......

Wróć do „Wracając Do Meritum”