Ciekawe co będziesz mówił jak się spotkają. Nie grali więc nie mów kto ma większe szanse. Temat mogę założyć bez problemu, ale narazie nie chce bo było dużo tematów zamykanych z klubami z III ligi więc poczekamjaget pisze:O twojej Lechi to nawet nikomu sie nieche zakładać tematówTomusmc pisze:Nie no bo arka jest świetna hehehe. Pierwszy raz im się coś udaje i cała Gdynia szalejejaget pisze:
Napewno Arke na więcej stać niż tą twoją lechię...my chociarz pooglądamy i pokibicujemy w 1 lidze a wy w 3 sie kisić będziecie...a tak wogóle to wstyd takie wielkie miasto a na takim słabym poziomie piłke macie....Nie wierze, że Arka coś zwojuje w Ekstraklasie jeśli w ogóle tam wejdzie, a o Lechie to ty się nie martw bo to jest temat o żółto-niebieskich.
![]()
Bo co oniej można powiedzieć![]()
Zazdrościsz że możemy sie ciszyć ?? bo wy niezabardzo chyba że wygracie z rezerwami Arki
To pamiętasz, ale co powiesz na to, że Lechia wygrała z Lechem II Poznań na wyjeździe 4:1? ja też mogę przytoczyć porażki Arki.kama_reda pisze:No, a my już widzieliśmy jak Lechia dostaje baty w 3. lidze (z Wartą Poznań 5:1 i chyba z Unia Janikowo też było wysoko)Tomusmc pisze:p.s. szczerze to chciałbym zobaczyć jak Arka dostaje baty w Ekstraklasie![]()
P.s. yazzid1991 2WP