Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Salas11 » 23 kwie 2011, 18:21

Nikt nic nie pisze o meczu? :lol: Mamy cholernie ważne trzy punkty, które przy porażkach Napoli, sensacyjnie Udinese no i Lazio mają podwójne znaczenie. Jest wicelider i powinno tak już zostać do końca sezonu. Nie wiem czy przy faulu Julio Cesara na Zarate nie wystarczyłoby pokazać żółtej kartki (tam jednak Ranocchia dobiegał już z asekuracją, więc pustej bramki nie było) Zagranie dobrze skomentował (L)oczkerson, ale nie odniósł się co do słuszności decyzji arbitra :P Fajnie że Wes znów trafił z wolnego, choć mam wrażenie że lepszy bramkarz mógłby tą piłkę wyjąć (Muslera i tak w sumie ją musnął) Strzał nie był idealny, ale grunt że siadło. Przy drugim golu sporo szczęścia. Biava zamiast przeciąć podanie... przewrócił się :lol: Eto'o już wiedział co z piłką zrobić, choć miałem obawy czy znów nie przekombinuje w prostej sytuacji :roll: No i Samuel wreszcie się przełamał, bo przypominam że to jego pierwsza bramka od 15 marca, gdy strzelał Bayernowi na Allianz. Lazio mocno zwolniło obroty w drugiej połowie, a że to Lazio, teorii może być kilka :P

Wróć do „Włochy”