Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post autor: czeher » 23 kwie 2011, 21:14

No i narazie tok wydarzen w Ekstraklasie idzie po mojej mysli, fakt jeszcze stan obecny nie jest taki jaki powinien byc finalnie ale idzie ku mojemu. Co jednak moze sie zmienic po 2 lub 3 kolejkach :P scisk niesamowity. Lech cieniuje jak zawsze, tym razem u siebie a co dopiero na wyjazdach bedzie. Nie wygral od 14lat z Bewlchatowem w Poznaniu.
Legia przegrala ale to nic nowego, jakbysmy zyli jeszcze w XX wieku to powiedzialbym, ze na 100% puchar za lige mial tutaj miejsce :lol:
Na dole status que, jedynie srdek uciekl i teraz na dobre powalczą o jedno bezpiecznie miejsce Cracovia, Polonia B oraz Arka, dla mnie jednak Cracovia - poniewaz w tej rundzie to ona niezle pkt i nadrabia dystans co rowniez ma swoje miejsce w psychice zawodnikow. Ma chyba najlepszego trenera oraz najwieksza kase do motywacji wlasnych badz cydzych zawodnikow. Jedynie terminarz dosc ciezki... No coz zobaczymy, nie zdziwi mnie tez utryzmanie Polonii.

Reasumujac, jak przewidywalem Polonia idzie na podium, wyprzedzila juz Lecha i Legie ktorzy to byli dlugo przed czarnymi koszulami :P za tydzien ciezki mecz u siebie z Slaskiem bez Smolarka i Bruno. 4 miejsce maja w niesamowitym scisku :!: Coraz ciekawiej

tak wiec ktos bedzie bez pucharow z tych naszych glinanycxh gigantow. Lech badz Legia, wolalbym aby Legia bowiem POZnan cos tam preznetuje w pucharach i wspolczynnik dosc sowity maja :!:

Wróć do „Polska”