teraz moj ulubieniec:Przykładowe posty Buncha:
1) Niehc ktos ściąngie z netu jak ejst ten cały turniej!
2) I like black women!
3) Pamiętam, że raz tamw eszłem ale nie wiem już jak.
4) Daj GG DOrian jak amsz jakies filmy przyrodnicze...
Oto jeden post MLS:Przykładowe Posty Mathiaska:
1) kiedys waldoch wymiatal och to byly czasy wtedy bak sie w reprze nie miescil a tera njlepszy obronca jest
2) Wg mnie to jest niemożliwe!!co jest neimozliwe?
3) kiedys wilmowski pozniej deyna,lato,boniek,szarmach i inni
4) nalezy to sie piwusowi ale moglby do niego dolaczyc tez zawdi chyba ze az tylu niepotrzeba
Tak wiec, nie zdziwie się, gdy modzi postanowia cofnac wasze(mathiaska i buncha) liczniki do 100, tak jak to zrobili Robbenowi.W Copa Libertadores argentynskie kluby graja najlepiej wiec zawsze trzeba je brac jako faworytow.Nie zapominajmy o Brazylijczykach choc ci nie maja szczescia wielkiego do wygrywania tego turnieju.Kolumbia ma silne druzyny do tego mozna dodac Meksyk oraz od czasu do czasu kogos z innego kraju.Kibicuje druzynom z Meksyku bo znam ta lige i sledze jej rozgrywki ligowe.Problem jest,ze Meksykanie maja tylko 3 zespoly makymalnie w Copa,bo graja goscinnie i nie naleza do Ameryki Pld.Obecnie Chivas i Tigres maja pewne szanse na dobre wyniki Pachuca chyba nie.Pamietajmy ze w 2001 roku Cruz Azul byl w finale CL i przegral po karnych z Argentynczykami.W tym sezonie nie ma dobrych meksykanskich klubow w Copa jak Cruz Azul,Pumas,America,czy Monterrey.
Ktoś sie zapyta, "co mi to przeszkadza", a to że robią burdel na forum, i ich wypowiedzi nie wnoszą nic nowego.