Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Bienias » 26 kwie 2011, 9:28

bartbuks flage mogles widziec a czlonkowie BN bywaja na CN bo nie sposob wszystkich wykluczyc. Wazne ze nie dzialaja jako grupa.

Mentor nie wklejalem zdjecia bo liczylem ze Cru sie napnie a wtedy wyskoczy z asem w rekawie :wink: Dla mnie osobiscie to zadne zaskoczenie bo nie od dzis wiadomo ze ta grupa kibicow Realu jest faszystkowska. Jaki klub tacy ultrasi. Generalnie ich upodobania nie biora sie z dupy co chyba najbardziej rozgarniety na tym forum fan Realu Tyler pewnie przyzna (oczywiscie nie wprost) Ale to stere dzieje z duchem Franco na czele wiec szkoda gadac. Najwazniejsze sa puchary :lol:

Do najwazniejszych GD w tym roku zostalo 35h. Spodziewam sie kolejnego autobusu i jak tylko czytam ze srodek pola zajma Pepe i Lass to az mi ciarki po plecach przechodza. Wierze ze sedzia bedzie aptekarzem i nie pozwoli na ostra gre pilkarzy Realu. Czasem 1 czerwona kartka to zbyt malo bo Mou juz ja wkalkulowal w swoja drewniana taktyke.

Wynik ligowy z SB zadowoli mnie w 100%. Najwazniejszym jest strzelic bramke i zeby zagral Puyol. Milym akcentem bedzie zolta kartka dla C. Ronaldo :wink:

Wróć do „Hiszpania”