Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 27 kwie 2011, 17:03

Redzie przestań z siebie robić komika, pierwszy po meczu z Evertonem wyjechaleś na mnie że skrytykowalem Gibbsona.Pozniej gdy skomentowałem tłiterka Gibona znowu na mnie wyjechałeś. Kto tutaj kogo sprowokował do rozmowy?Mam prawo do własnych poglądów i nie licz że Twoje ataki z hejterowaniem będe puszczał płazem.Masz tupet redzie, strzelasz kogos w morde jako 1 i się dziwisz że osoba Ci mocniej oddała,napisz jeszcze że to ja zacząłem ta dyskusje i ja 1 na Ciebie wychalem-niec mnie nie zdziwi.

Tevez przecietny,Roo dobry....ciekawe co napisales o Gibsonie..
Red85 pisze:Irlandczyk dysponuje dobrą techniką
Tutaj skala chyba chyba Bramble -przecietna,Gibson dobra ,Henderson=iniesta

teraz poraz co hejter teveza pisal gdy carlos odchodzil;
Red85 pisze:Tevez być może jest szybszy od Owena, ale jak ten drugi porusza się o kulach. Technika? Nie wiem. Owen przynajmniej nie ma kłopotów z przyjęciem piłki. Wszechstronność? Co z tego, że Tevez jest ponoć wszechstronny, jak na szpicy gra kiepsko, a na grę na skrzydle jest za wolny.
brakuje słow na takie pierdoly
Red85 pisze:Jak dla mnie Owen nie jest piłkarzem gorszym niż Tevez, a wręcz przeciwnie - jeśli będzie tylko zdrowy to jestem przekonany, że okaże się bardziej wartościowym dla nas zawodnikiem. Anglik da nam przynajmniej coś nowego - umiejętność wykańczania akcji o jakiej póki co mogą pomarzyć Rooney i Berbatov.
:roftl3:

Wróć do „Anglia”