Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Salas11 » 27 kwie 2011, 17:43

Od dłuższego czasu zanosiło się na to, że Leonardo z nami zostanie (powrót Mourinho czy policzone dni Brazylijczyka w Interze to zwykłe wymysły prasy) Juve jest świetnym przykładem na to, że ciągłe roszady na stanowisku trenera nie są właściwą drogą. Ja osobiście jestem za tym, aby dać Brazylijczykowi szansę poprowadzenia Interu "od dechy do dechy". Podświadomie czuję że Leo może nam wiele dać. W kwestii transferów, przyjście Andreolliego (welcome back :) ) może oznaczać pożegnanie z kimś z dwójki Materazzi - Cordoba, a być może i z obydwoma. Na wylocie jest Pandev, jego usługami zainteresowany jest Bayern. Osobiście dziwi mnie, że po kiepskim sezonie klub takiego kalibru chce Macedończyka. Nie wiadomo co z Milito i Maiconem. Obaj z różnych względów również nie mogą zaliczyć obecnego sezonu do udanych, a trzeba również pamiętać, że młodzi nie są i bardziej prawdopodobnym staje się scenariusz, że już nie wrócą do wielkiej formy. W przypadku Douglasa fajnie by było, gdyby zainteresował się nim ManCity bądź któryś z klubów skorych do przepłacania. Po sezonie tam skąd przybył wróci Kharja, być może odejdzie Mariga, czego bym nie chciał, ale nie gra więc mu się w sumie nie dziwię że chce odejść. Robi się zatem miejsce dla nowego środkowego pomocnika i moją wolą byłoby, aby to był ktoś naprawdę konkretny, bo gra drugiej linii w wielu meczach tego sezonu przyprawiała o rozstrój żąłądka :roll:

Wróć do „Włochy”