Wytrzymałość to nie problem. W młodości trenowałem lekką, więc po prostu trochę zaniedbałem sięczeher pisze:tylko wiesz, nie wiem jak tam z twoją wytrzymaloscia... ja moge sobie tak 1,5-2h biegac, godzine plywac czy jezdzic na rowerze 3h (o sredniej prekosci 20-25km/h)
No i tutaj jest chyba kolejny plus. Gdy w lutym zaczynałem pracę, to ważyłem 76kg. Ostatnio waga wskazała 69kg. Jem regularnie, w małych ilościach, w pracy mam dużo ruchu, więc sądzę, że regularnie biegając i dodając do tego jakiś spalacz, szybko pozbędę się nadmiernej ilości tłuszczu. A potem na siłownię, aby delikatnie popracować nad sobą. Człowiek ma 26 lat, więc czas zacząć dbać o siebie.czeher pisze:Dieta swoją drogą, najlepiej sie ruszac. Podstawa piramidy zywieniowej jest ruch
Druga sprawa to miec wydatek energetyczny wiekszy niz ilosc przyswojonych kalorii
Tak jak wspomniałem kiedyś - mam 176cm wzrostu, pracując w redakcji przytyłem, lecz teraz zrzuciłem wagę dość szybko. 69kg, zostało trochę tłuszczu, którego chcę się pozbyć.SexyBitch pisze:Ogolnie jeszcze wszystko zalezy od tego jakie masz cele - ile wazysz przy jakim wzroscie i ile chcesz stracic .