Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Salas11 » 27 kwie 2011, 18:17

Dr.Football1 pisze:
Po sezonie tam skąd przybył wróci Kharja
Jestes pewien :> Preziosi ot tak puscil go na wypozyczenie bez zadnych klauzul czy zobowiazan ?
Nie jestem pewien, ale po co wykupywać zawodnika przed 30-tką, który nie ma nam kompletnie nic do zaoferowania? Samo wypożyczenie w obliczu wielu kontuzji miało na celu poszerzenie kadry przed rundą wiosenną. Byłby tylko mało grającym szrotem, którego trzeba by było później komuś wcisnąć za marne grosze, a po co?
Dr.Football1 pisze:Dwa slowa co do Pandeva. Naprawde nie rozumiem jego regresu. Jeszcze kilka lat temu to on ciagnal cale Lazio,strzelal piekne bramki,szalal czy to na skrzydle,czy w ataku... Jakim cudem z tak swietnego pilkarza w ciagu kilkunastu miesiecy zrobil sie...Pandrzew :haha:
To jak dla mnie sytuacja analogiczna do Amauriego w Juve, który po wypożyczeniu do Parmy cudownie odżył i strzela gola za golem. Po prostu nerwy go zjadają, nie radzi sobie z presją. Nikt mi nie powie że Pandev nie ma umiejętności, bo to bzdura. Problem leży w jego psychice.

Edit:

Moratti zdementował dziś jakoby miał być zainteresowany sprowadzeniem Teveza :? Być może to zasłona dymna, ale może być też tak, jak w przypadku Mascherano, z którym już niby byliśmy dogadani (w wersji prasowej) a później się okazało że nikt w Interze nawet nie przymierzał się poważnie, by sprowadzić na San Siro Javiera :roll:
Massimo Moratti pisze:Ostateczny rezultat naszej kampanii transferowej może zaskoczyć kibiców.
Czy już mam zacząć się bać? :shock:

Wróć do „Włochy”