Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Morrow » 27 kwie 2011, 22:57

Żałosne widowisko.

Barcelona to lepsza drużyna od Realu i zasłużenie zagra w finale.
Real nie zrobił w tym meczu nic żeby ten mecz wygrać, oni wyszli ten mecz zremisować 0:0.
Messi zasłużenie został wybrany najlepszym piłkarzem świata.

Stark powinien znaleźć sobie inny zawód bo sędziować to on nie potrafi.
Czerwo dla Pepe? Nie żartujmy. To było mocne wejście ale nie takie do jakich przyzwyczaił Pepe kiedy dostawał czerwa. Ta decyzja wypaczyła wynik, do tego czasu Real się murował a Barca nie była w stanie się przebić.
Czerwona za to należała się Marcelo za chamskie nadepnięcie Pedro, ewentualnie Adebayorowi. Di Maria żółtko za symulacje.
Barcelona to zapewne najlepiej grająca drużyna na świecie ale zachowania na boisku niektórych piłkarzy są żałosne i my byłoby wstyd gdyby niektórzy gracze mojej ulubionej drużyny tak się zachowywali. Busquets łapiacy się za pysk przy każdym powiewie wiatru, Alves znoszony na noszach żeby od razu wrócić na boisko, Pedro łapiący się za łeb po uderzeniu w bark, Valdes robiący więcej kilometrów niż niejeden długodystansowiec na bieganiu z ryjem do sędziów.
Barcelona weszłaby do finału bez tej nędznej szopki bo po prostu jest lepsza, mogła to zrobić z klasą mistrzów, niezależnie od wyniku rewanżu nie zrobiła tego.

Jeśli to miało być lepsze widowisko od angielskich klasyków "drewniaków" to wybaczcie ja zostanę przy mojej ulubionej lidze.

Wróć do „Hiszpania”