Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: Kamil232 » 27 kwie 2011, 23:07

Czerwona kartka dla Pepe to jest żart. Nigdy w życiu za to sędzia nie powinien pokazać czerwieni.

Wiele tutaj się pisało na temat, tego, że gracza obu zespołów biegają do sędziego o kartkę tutaj pełna zgoda z tymi którzy twierdzą, że jest to mocno irytujące.
Ale mnie jednak bardziej irytuje, niemal po każdym faulu symulki, że umieram, zaraz zejdę z tego świata i Bóg wie co, w czym najlepszym grajkiem na świecie bez wątpienia jest Alves. Jeszcze mogę skumać, po jakimiś ostrym wejściu próbę takiej smyluacji, ale tutaj niemal przy każdym faulu tak się dzieje, z obu stron, chociaż wiecej jest zawodników z Barcelony w tym lubujących się. Straszliwie jest to wkurw*** bo co rusz, co chwila mecz traci tempo, idzie akcja faul i ten się zwija 125 sek, chwila akcji, fauli i znowu się jeden z drugim zwija 500 sek. No ja pie*** nie mogę, a dawno żaden mecz piłki nożnej mnie nie zmęczył jak ten, gdyby to był mecz innych zespołów nie w takiej fazie to bym po 15 minutach wyłączył telewizor, ale tak nie wypadało tego robić. Przynajmniej genialna druga bramka Messiego wynagrodziła tą katorgę.

Wróć do „Hiszpania”