Dlaczego ? Mi duet Tiago - Koke bardzo sie podoba,a Portugalczyk podobnie jak Elias typowym 'rozbijaczem' nigdy nie byl i juz raczej nie bedzie. To dosyc odwazna opcja,ale mysle,ze zdalaby egzamin.Nie przekona mnie takie ustawienie. Ani jeden ani drugi nie jest defensywnym pomocnikiem i mogłoby to być słabe w ostatecznym rozrachunku. Obok jednego bądź drugiego jednak typowy DM by się przydał.
NieW miejscu Ktosia mógłby grać Elias, z tego co wiem to on zaczynał karierę jako napastnik, a i grał takiego mocno wysuniętego pomocnika zanim do was przyszedł.
No i Adrian w takim ustawieniu mógłby być zmiennikiem dla skrzydłowych
Nie nieAdriana prawdopodobnie wsadzi sie na obrone,tylko pytanie za kogo?osobiscie denerwuja mnie ciagle przetasowania na obronie wlasnie,co mecz,inne ustawienie moze w przyszlym sezonie w koncu wyklaruje sie jakas w miare stala opcja
I to za podobna kase... Nadal nie moge tego przebolec. Tak kreatywny i bramkostrzelny offensive allrounder jak Chorwat przydalby sie na Calderon jak cholera. Zamiast niego przyszedl bledny rycerz JuanfranA Atletico zamiast kupic Rakitica kupilo JuanFrana
Juz to widzialem,ale jest w tym cos dziwnego. Silvio podpisal chyba kontrakt z Benfica jakis miesiac temu"Atletico Madryt podpisało kontrakt z obrońcą Sportingu Braga, Silvio - informują portugalskie media.