Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: MGiggs » 30 kwie 2011, 14:23

Stoke zagra w pucharze uefa :wink: chcialbym by zagrali z drużyną z Ligi Hiszpańskiej,ale to ekpa ktora bez sędziego angielskiego zginie.

Bienas jak widze prowadzi dalej swoją krucjate będą już przy tym zenująco komicznym.Rozumiem że brak czerwonej dla Sergio w pucharze króla nie wpłynął na wynik meczu?Dlaczego wtedy nikt z fanów Barcy nie pisał o czerownej kartce? Gdy Pepe za identczny faul dostał czerwo to słyszalem o mordercy.Różnica był taka że Alonos się nie osmieszał i niezrobił 20 kołek na boisku i nie dał znieść się na noszach.
Dlaczego nikt nie napisze o bezmózgiej prowokacji Pedro w kierunku Arbeloy(czy ja się go odmienia)? Prowokacji gdzie dostał żółta z kosmosu? Dlaczego nikt nie napisze jak kolejny pajac Pinto specialnie porowokował schodzącego do szatni obrońcy Realu?

Może jesteście i najlepszą ekipą w historii cyberwszechświata , jednak umejętności aktorskie i prowokacje rówenież macie na niespotykanym poziomie a poziom obłudy i zakłamania wychodzi za każdym razem.
Cytując klasyka Barca już swoją LM wygrała,w aktorstwie jesteście niesamowici.Jak byłem zachwycony Barcą tak dostałem po ostatnich meczach obrzydzenia od kwadratu.

Wróć do „Hiszpania”