Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Re: Borussia Dortmund (zbiorczy)

Post autor: Aker » 30 kwie 2011, 23:53

ddemon pisze:Czy odejdzie Sahin hm..w/g mnie zostanie prędzej opuści Subotić pod warunkiem że to będzie również klub grający w LM(Chelsea?) w innych formacjach nie przewiduje jakiś roszad ..Wzmocnienia napewno będą mówi się młodym obrońcy z 2 ligi ktory ma byc konkurentem dla Piszczka, oraz inne młode talenty Reus konkurent dla Lewego..
Słyszałem o jakichś ofertach za Nevena, ale moim zdaniem to bujda, jak ktoś ma odejść to tylko Lucas albo Sahin, dwóch to nie odejdzie, jak coś to jeden. Nuri się połamał i dobrze, może się Real od niego odwali :P A jeśli chodzi o Barriosa to pożegnam go bez żalu za dobrą kasę, bo nie lubie symulantów, a i Lewy pójdzie na szpice jak Lucas pójdzie sobie :)

Jeżeli chodzi natomiast o import to podobno jedną nogą są Ivan Perisic (Club Brugge, 22 lata) absolutnie nie mam zdania o nim, bo nie interesuje się ligą belgijską, kto ogląda tą ligę to może się wypowie, wiem jedynie, że ma niezłe staty w tym sezonie oraz Ilkay Gündogan (Nurnberg, 20 lat) coś mi mówi, że nowym Sahinem to on nie będzie, ale ale chce zapeszać, no i oczywiście w orbicie zainteresowań jest rodowity Dortmundczyk czyli Marco Reus, który w BVB cholernie by się przydał, może grać w napadzie, może na pozycji Kagawy, może też na skrzydle, bardzo uniwersalny, dobry i młody zawodnik, także jak dla mnie najważniejsze to Reusa ściągnąć (22 lata), pewnie prędzej odejdzie jak Gladbach spadnie dlatego też trzymam kciuki w następnych kolejkach za Freiburg i HSV, które z nimi grają oraz za Eintracht który jest oczko wyżej w tabeli aby postarał się zagrać jak najlepiej z Kolonią u siebie (jak najbardziej możliwe 3 pkt bo Kolonia gra najgorzej w lidze na wyjazdach) i na końcu Eintracht gra z BVB na SIP, więc tam trzeba będzie się podłożyć Eintrachtowi i wtedy Gladbach poleci i Reus nasz :smile2:

A tak ogólnie, to
:pijemy:

:beer:

Wróć do „Niemcy”