W Realu nei grał tylko Ronaldo i Xabi z tych ważniejszych, reszta po dostanie po dupie od Barcy powinna coś udowodnić przed swoimi kibicami, po za tym ta passa Mou na swoim terenie... Ja osobiscie jestem w mega szoku ze ten typ nie wszedl i coś mi zaczęło śmierdzieć, że jak Real ma juz pewne miejsce to zaczęły się jakieś szwindle ze swoim sponsorem... Nie wszedl mi Hannover i Wisła na jednym kuponie (napad i obrona Wisły - kpina), na drugim ładnie siadło to że BVB nie straci gola (najwyższy kurs z moich typów na kuponach!) to Real musiał się obsrać a już myślałem, że ten weekend nie będzie taki zły.czeher pisze:Sam wlasnie nie wiem co tak sporo ludzi nabral Real, i to nawet takich wytrawnych graczy a nie niedzielnych![]()
Aker polecal w sumie nie wiem czemuBo na dobra sprawe oni maja juz wszystko w dupie, jesli maja sie jeszcze o cos ludzic to na rewanz z Barcelona - bardziej realne niz mistrzostwo. ten kurs slaby.i
Real Bwin Madryt i tylko tyle mam do powiedzenia.
Na jutro nie mam pomysłów, na pewno City+Fener ale co do tego to nie wiem, moze ktoś cos podpowie