zwaz, ze nie napisalem nic o rezerwowym skladzie, poprostu oni to w dupie maja, a udowodnic beda chcieli cos na CN ewentualnie. Motywacje w tym meczu mieli nijaką, bo nawet kibice pewnie tej przegranej nie demonizujaAker pisze:W Realu nei grał tylko Ronaldo i Xabi z tych ważniejszych, reszta po dostanie po dupie od Barcy
ktorej juz nie ma od jakiegos czasuAker pisze:po za tym ta passa Mou na swoim terenie...
moze i sluszny tropAker pisze:coś mi zaczęło śmierdzieć, że jak Real ma juz pewne miejsce to zaczęły się jakieś szwindle ze swoim sponsorem...
Tak jak pisalem (wtedy jeszcze Barca wygrywala
czeher pisze:Na waszym miejscu nie gralbym juz w lidze Realu i Barcelony, bo to sie mija z celem - kursy jak kot naplakal a w kazdym moze pojawic sie wtopa
dla mnie jest bardzo dobryAker pisze: że ten weekend nie będzie taki zły.
To City smierdzi, a WHU nie gra tak zle - czasem szczescia brakuje. City nie bedzie umierac za pkt bo ich az tak im nie brakuje jak powietrza w stosunku do WHU. Nie beda umierac za nie jak WHU,Aker pisze: Na jutro nie mam pomysłów, na pewno City+Fener ale co do tego to nie wiem, moze ktoś cos podpowie
Jak dla mnie fajnie wyglada Oklahoma, nie wiem czy fajnym typem nie jest Anderlecht, ktory musi wygrac a Bruggia na wyjazdach nie wiele gra. Gram tak jak wyzej napisalem
czeher pisze:dzisiaj pykne sobie
St. Liege oraz Memphis
jutro BVB, PSG i Nottingham
CSKA Hannover
niedziela
Liverpool Ajax Malaga