Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
josey_wales
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: josey_wales » 02 maja 2011, 14:20

josey_wales pisze:
Loczki pisze:koleczka, ktore pokazuja brak styku sa po kopniaku. Ale ogladajcie dalej w "zdupy" jakosci gdzie brakuje klatek.

http://www.youtube.com/watch?v=6jFTX6TK ... re=related

masz swoj piruet.

http://www.youtube.com/watch?v=QaBlMTUcI44

tu tez idzie ladnie zlapac. Wiec skonczcie juz pieprzyc, ze nie bylo faulu bo to jest zalosne. Byl faul, nie na czerwo. EOT.
jak tak dalej pojdzie to fani madrytu dopatrza sie jeszcze jak Alves podczas piruetu daje placka w lysine pepkowi, i zapodaje kopa Marcelo.

Dalej uwazacie, ze kopa nie bylo ? ;)
Sergio fakt, wkur*ia mnie, mam nadzieje ze Pep cos z nim zrobi.

jeżeli pepe otrzymał czerwoną kartkę to sergio powinien otrzymać w cdr czerwo + kilkumiesięczne zawieszenie.

I kolego... jeżeli ty mówisz ze kontakt - kontakty to masz w ścianach - to ja cie serdecznie z tego miejsca pozdrawiam. 10s po zejsciu na noszach alves już biega z usmiechem na ryju. Wiec nie wrzucaj tu fejków bo ich teraz bedzie cale mnostwo na necie.

I nie chodzi mi o to czy pepe go kopnął czy nie. Chodzi mi o samo zachowanie się ALVESA. Za to co zrobił powinien otrzymać kilkumiesięczną banicję na gre w piłkę. I jeszcze jedno: odpowiedz mi dlaczego rpzy takiej samej sytuacji przy wejsciu Sergio w Xabiego ten pierwszy nie otrzymał kartki? Otóż ja ci odpowiem... Xabi nie wywijał 100 piruetów, nie tarzał się po murawie, nie wzywał pomocy lekarzy, nie chciał by znoszono go na noszach. I na tym polega cała różnica.

Nie może być tak, że zachowania aktorskie poszkodowanego + zachowanie jego kumpli (otoczenie sędziego w łańcuszku i pokazywanie by ten dał kartke) NIE MOŻE WPŁYWAĆ na DECYZJĘ SĘDZIEGO. Jeżeli tak się dzieje (a tego już nie zaprzeczysz, gdyż to u więcejnizklubu funkcjonuje na porządku dziennym w meczach o stawkę), tzn. ze z piłką nożną, a w zasadzie z sędziami i UEFA jest obecnie bardzo źle.

Pozdrawiam Cię Serdecznie

P.S Zaraz dzieci szczescia z la masii zaczną gadać że pepe złamał alvesowi nogę jednak ten dzięki lekarzom mógł kontynuować grę nie no litości :boruta:
i co sie dzieje z użytkownikami... WSZYSTKIE ZAPISY ZARAZ PO MECZU TO FEJKI :boje się:

nie no nie pogrążajcie się co niektórzy bardziej niż możecie :haha:

Wróć do „Hiszpania”