Zobaczymy. W przypadku Canalesa nie wykluczałbym jakiegoś wypożyczenia
Mourinho chyba przed tym sezonem nie chciał go wypożyczać, ciekawe, czy coś się zmieniło. Jeżeli odszedłby Canales i Kaka jak to pisze Pelart, wymusiłoby to zakup co najmniej jednego kolejnego ofensywnego zawodnika. W innym wypadku zostajemy z Ozil - Ronaldo - Di Maria i chyba jednak Callejon. Po tym sezonie miała być stabilizacja, trzy, cztery transfery, a sprzedaż Canalesa i Kaki (no i jeszcze Pedro Leona też wydaje się pewna) zmusza zarząd do zakupu jednego, dwóch ofensywnych pomocników oprócz Callejona. Nie sądzę więc, by cała ta trójka odeszła.Canales potrzebuje minut więc najlepsze byłoby wypożyczenie chociażby do takiego Espanyolu
A ja jestem przekonany, że dojdzie do transferu bardzo dobrego napastnika, zawodnika klasy i o stylu gry właśnie Adebayora czy Llorente.Kwestia napastnika, ponoć Marata ma dojść do pierwszej drużyny, Mourinho chyba częściej będzie ustawiał CR na szpicy,Callejon także grywał jako napastnik w Canterze. być może sprowadzimy Parejo co by zmiennik dla Mesuta był. im szybciej tym lepiej.
P.S
Sorry za język, nie mam siły