Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Dr.Football1 » 05 maja 2011, 18:57

A czemu niemiłą? Aha bo chciałeś Leona w Atletico chyba. Tak jak wtedy pisałem, dla niego szansa spróbowania się w Realu była za dobra, teraz może sobie iść do takiego klubu jak Atletico. Pod tym względem niczego nie stracił.
Chcialem,chcialem,ale teraz zasady sie zmienily :wink: Niech wypierdziela z powrotem do Getafe albo jakiegos innego Santander i udowodni,ze zasluguje na gre w barwach Atleti 8) W Realu mogl sobie klekac przed Saragossa i mowic,ze deszcz pada kiedy dostawal moczem po twarzy :lol: Na Calderon standardy sa juz jednak troszeczke wieksze... :P

O tym Sarabii sporo milych rzeczy slyszalem podobnie jak o Moracie,ktorego nawet widzialem w jednym z ligowych ogonow. Callejon to dla mnie wielka niewiadoma. Szkoda,ze tak rzadko pokazujecie swoich wychowankow. Kiedys na RM TV ogladalem kazdy mecz Castlli :wink: To bylo za czasow Maty,Negredo,Diego Lopeza czy Agusa. A mam takie male pytanko odnosnie tamtej ekipy. Pamietam,ze na AMC gral wtedy chlopak,bodajze Adrian Gonzalez sie nazywal,nie wiecie gdzie gra obecnie ? Strasznie mi sie podobal - dobra technika,przeglad,prostopadle pilki...

E: Juz mam - Santander :)

Wróć do „Hiszpania”