Re: The Championship (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Re: The Championship (zbiorczy)

Post autor: Magnum » 06 maja 2011, 0:22

Pewnie ci, co siedzą w temacie wiedzą ale i tak wruzce.
Innym ważnym ogniwem jest Alejandro Faurlin. Argentyńczyk, który najczęściej wystawiany jest na pozycji defensywnego pomocnika, trafił na Loftus Road w 2009 roku z argentyńskiego Instituto i kosztował 3,5 miliona funtów.

To właśnie ten zawodnik jest również powodem największych kłopotów klubu. Przy jego transferze oraz przy podpisywaniu nowego kontraktu dziennikarze "The Sun" dopatrzyli się niezgodności. Sprawą ma się zająć specjalna komisja, a wyrok w tej sprawie ma zapaść 3 maja. Według najczarniejszych doniesień, "R's" mogą nawet zostać ukarani ujemnymi punktami. Zdaniem brukowca miałoby to być aż 15 "oczek"!

- Musimy poczekać na decyzję. Jestem jednak zadowolony z tego, co przekazał mi nasz adwokat. Zostałem sprowadzony tutaj po to, żeby uzyskać awans. To zostało spełnione i tego będę się trzymał - powiedział Warnock.

Nie jest tajemnicą, że skład Queens Park Rangers przed nowym sezonem będzie wymagał wzmocnień. Jednym z współwłaścicieli jest Bernie Ecclestone, znany głównie z Formuły 1. Ma on swoje zdanie na temat "zakupów"...

- Jest wiele przykładów w piłkarskim świecie, które są dowodem na to, że wcale nie trzeba wydawać szalonych pieniędzy na transfery, aby pokonać czołowe drużyny - stwierdził Ecclestone.

Obecnie Ecclestone posiada 62 procent udziałów, jednak w poprzednim tygodniu pojawiła się informacja o chęci ich sprzedania.
Wygląda na to, że raczej na pewno stracą punkty. FA może im dać tyle, że nie załapią się do awansu. Wielka szkoda by była, bo byli zdecydowanie najlepszą drużyną w lidze w tym sezonie i zasługują na awans.

Artykul troszke starszy (sprzed tygodnia) wiec troche nieaktualne informacje. Decyzja zapadnie prawdopodobnie w nastepnym tygodniu.

Wróć do „Anglia”