Wybaczcie, piękna pogoda, więc zebrałem ekipę i pojechaliśmy pod Warszawę na piwko i piłkę. Plusy to opalenie, zimne piwko, kilka cudownych asyst, a minus to złamana ręka kolegi, który obronił strzał z woleja z 3 metrówemdżej pisze:Barta gdzieś wcięło, Aker się obija w górach to ktoś musi sprawy wziąć w swoje ręce. Idąc za głosem ludu ogłaszam, że rewanże 1/8 finału BPU i 1/4 finału BPP gramy z oferty wtorek-czwartek
W weekendy gramy ofertę na tych zasadach:sbQ pisze:Czyli w jakich godzinach i kiedy podawać typy?
Czyli zagrajmy analogicznie, przy lekkim nagięciu. Oferta na wtorek - czwartek:Korzystamy z oferty Tobet od piątku od godz. 15:00 do końca poniedziałku. Typy można oddać maksymalnie do soboty do godz. 15:00. Jeśli ktoś nie odda typów w czasie będzie miał 0 goli. Dopuszczalne jest 1 usprawiedliwienie za nieoddanie typów na czas w czasie trwania całego turnieju, ale musi zostać zgłoszone max do 23:59 w niedzielę (w razie zgłoszenia go mecz zostanie przełożony na inny termin), jeśli nie będzie to wpisuję 0 goli.
Co Wy na takie rozpoczęcie? Przesunąłem początek gry o 15 godzin, bo nie widzę sensu robienia luki. Identycznie postąpiłem z piątkiem, bo jak zostawimy, że do końca w czwartku, to czwartkowe NBA odpada. Niech cykl się zamknie.Korzystamy z oferty Tobet od początku wtorku do piątku do 14:59 (zdarzenie nie może rozpoczynać się później niż wskazana godzina!). Typy można oddać maksymalnie do środy do godz. 15:00. Jeśli ktoś nie odda typów w czasie będzie miał 0 goli. Dopuszczalne jest 1 usprawiedliwienie za nieoddanie typów na czas w czasie trwania całego turnieju, ale musi zostać zgłoszone max do 23:59 w środę(w razie zgłoszenia go mecz zostanie przełożony na inny termin), jeśli nie będzie to wpisuję 0 goli.
Nie ma Akera, lecz sądzę, że możemy to przyklepać. Czekam dziś do 22 na uwagi, potem rozsyłam PW do uczestników obu pucharów.