Re: Bukmacherski Puchar Userow

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Bukmacherski Puchar Userow

Post autor: bartbuks » 08 maja 2011, 18:41

emdżej pisze:Barta gdzieś wcięło, Aker się obija w górach to ktoś musi sprawy wziąć w swoje ręce. Idąc za głosem ludu ogłaszam, że rewanże 1/8 finału BPU i 1/4 finału BPP gramy z oferty wtorek-czwartek
Wybaczcie, piękna pogoda, więc zebrałem ekipę i pojechaliśmy pod Warszawę na piwko i piłkę. Plusy to opalenie, zimne piwko, kilka cudownych asyst, a minus to złamana ręka kolegi, który obronił strzał z woleja z 3 metrów :D
sbQ pisze:Czyli w jakich godzinach i kiedy podawać typy?
W weekendy gramy ofertę na tych zasadach:
Korzystamy z oferty Tobet od piątku od godz. 15:00 do końca poniedziałku. Typy można oddać maksymalnie do soboty do godz. 15:00. Jeśli ktoś nie odda typów w czasie będzie miał 0 goli. Dopuszczalne jest 1 usprawiedliwienie za nieoddanie typów na czas w czasie trwania całego turnieju, ale musi zostać zgłoszone max do 23:59 w niedzielę (w razie zgłoszenia go mecz zostanie przełożony na inny termin), jeśli nie będzie to wpisuję 0 goli.
Czyli zagrajmy analogicznie, przy lekkim nagięciu. Oferta na wtorek - czwartek:
Korzystamy z oferty Tobet od początku wtorku do piątku do 14:59 (zdarzenie nie może rozpoczynać się później niż wskazana godzina!). Typy można oddać maksymalnie do środy do godz. 15:00. Jeśli ktoś nie odda typów w czasie będzie miał 0 goli. Dopuszczalne jest 1 usprawiedliwienie za nieoddanie typów na czas w czasie trwania całego turnieju, ale musi zostać zgłoszone max do 23:59 w środę(w razie zgłoszenia go mecz zostanie przełożony na inny termin), jeśli nie będzie to wpisuję 0 goli.
Co Wy na takie rozpoczęcie? Przesunąłem początek gry o 15 godzin, bo nie widzę sensu robienia luki. Identycznie postąpiłem z piątkiem, bo jak zostawimy, że do końca w czwartku, to czwartkowe NBA odpada. Niech cykl się zamknie.

Nie ma Akera, lecz sądzę, że możemy to przyklepać. Czekam dziś do 22 na uwagi, potem rozsyłam PW do uczestników obu pucharów.

Wróć do „Bukmacherka”