Coutinho pozamiatał tym wolnym, ale nie tylko przez bramkę (choć dobrze wiedzieć że potrafi strzelić ze stałego fragmentu gry) pozostawił po sobie bardzo dobre wrażenie. Nie chcę słyszeć o jakimkolwiek wypożyczeniu. Ma zostać, łapać minuty i doświadczenie jako zmiennik Sneijdera. Pazzini to będzie jednak pociecha na lata. Świetnie potrafi się zastawić, błyskawicznie obrócić, celnie uderzyć... Na ten moment jest idealny do gry na szpicy w Interze. Wygląda na to, że Milito do podstawowego składu już nie wróci. Widząc Materazziego w wyjściowym składzie mocno się zaniepokoiłem, ale katastrofy jednak nie było. Inna rzecz że partnerujący mu Ranocchia znów nie rozegrał dobrych zawodów
Jest wynik i jest wicelider, którego już nie oddamy. Milan w miniony weekend zdobył scudetto... Choć przygotowywałem się na ten moment od... przegranych derbów, to i tak dziwnie się oglądało tą celebrację na Stadio Olimpico. Odzwyczaiłem się od czerwieni
Bardzo chętnie przywitałbym Riccardo na San Siro. Opcji na rynku wielu nie ma, a skoro już zdecydował się opuścić Fiorentinę, lepiej mieć go u siebie niż w Milanie, Juve bądź Romie. Kontuzjogenność Motty to nic nowego, podobnie zresztą jak wahania formy. Wiedzieliśmy na co się piszemy biorąc go w pakiecie z Milito. Thiago jest dobry, w formie bardzo dobry, ale to za mało. Potrzebujemy na środek gracza bardziej regularnego.Maciek (interista) pisze:Ciekawe jak sie skonczy sprawa Montolivo. Jakims wielkim fanem jego talentu nie jestem, ale zawsze to bylaby alternatywa dla Thiago. Raz, ze Brazylijczyk wciaz lapie kontuzje. Dwa, ze ma problem ze stabilnoscia formy.