Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Kamil232 » 09 maja 2011, 13:52

Ja nie wiem czy to od Włoskich gazet, czy po prostu niektórzy nie chcą/nie potrafią dostrzec momentu w jakim znajduje się Calcio, Milan i jak to teraz wygląda. Pisanie tutaj przez co poniektórych, że warto byłoby sciągnać Essiena(mniemam, że chodzi o tego z CFC) czy Fabregasa jest niepoważne. Nie wiem czy niektórzy słabo śledzili czy mają krótką pamieć ostatnie ruchy transferowe w Milanie. Jeśli ktoś ze światowej półki do was przychodził to tylko i wyłącznie dlatego, że był w poprzednim swoim klubie niechciany i wypychany ze składu. Zresztą w Interze było podobnie z Sznajderem, Luckiem czy Eto'oo. I na ten moment na to miejsce w którym znajduje się Calcio tylko tacy graczy byliby skłonni przejść do tej ligi. Jaki cel miałby Essien, Fabregas czy CR7(bo też o nim wspomionano) żeby przejść do Milanu? Hajs odpowiedni zarabiają,ligi mają silniejsze, bardziej emocjonujące i mieliby przechodzić do Calcio, które jest najsłabsze od niepamiętnych czasów i właśnie traci jedno miejsce w LM?
Wy to lepiej się skupcie na wyszukiwaniu kolejnych Patów, Silvóv itd. bo tylko w ten sposób możecie powrócić na szczyt, znajdując takie perełki i je oszlifowując, żadnego grajka światowego topu z czołowych klubów Angielskich, ani z Barcy czy Realu, który będzie w tym klubie potrzebny nie wyciągniecie.

Wróć do „Włochy”