Re: FMy

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: FMy

Post autor: Sammyy » 09 maja 2011, 17:26

Kilka dni temu w końcu zaopatrzyłem się w FM11 i kilka rzeczy rzuca mi się w oczy w porównaniu do wcześniejszej wersji gry. Agenci!! To jest jakaś masakra. Próbuję ściągnąć Rossiego... 140 tyś. tygodniowo, Vidala... 120 tyś tygodniowo... z pierwszego zrezygnowałem, drugiego ściągnąłem bo po mozolnych negocjacjach stanęło na 77 tyś. tyg. (a nie powiem, lubię jak zawodnicy nie zarabiają kokosów). Prowadzę sobie Romę, nie jest może jakoś rewelacyjnie (wyjście z grupy w LM, po 19-20 kolejkach 4 miejsce, strata 3 pkt. do lidera więc w sumie jest ciasno), ale sam styl gry zespołu to tragedia. Ot przykładowo ostatni mecz z Milanem, wygrana 4:0 (wynik cieszy, ale...), ale Milan grał całą drugą połowę w 9, a posiadanie piłki po końcowym gwizdku 53 do 47 dla nich, mimo że gram 3 w środku, a u nich jedynie Seedorf tam był ustawiony...

Gram standardowo na 2 taktyki, bardziej ofensywna na mecze u siebie plus bardziej zachowawcza na mecze wyjazdowe plus spotkania z mocniejszymi przeciwnikami czy derby. We wcześniejszych wersjach z tym było różnie, tu się sprawdza dość dobrze, mimo wszystko strasznie denerwuje mnie fakt że sam na sam wykorzystywane jest bardzo rzadko, przeciwnik w meczu stwarza sobie pół sytuacji i strzela bramkę co jest notoryczne, w dodatku bardzo dziwnie naliczane są noty z mecz gdzie ktoś gra dobrze, a wedle gry rozegrał fatalne spotkanie...

Wróć do „Hyde Park”