Re: FMy

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Re: FMy

Post autor: Sammyy » 09 maja 2011, 19:10

Salas11 pisze:1. Rzuty wolne - dalej zawodnicy lutują niemal wyłącznie w róg, w którym stoi bramkarz? Ja np cholernie lubię sprowadzać Vukcevicia ze względu na to, że jest gwarantem tych minimum 10 bramek z wolnych (o ile się nie połamie) ale irytuje fakt, że wszystkie wykonuje tak, jak opisałem wyżej. Inni spece od FK zresztą też. 95% rzutów wolnych to omijanie muru, nie uderzenia nad.
Nad murem nie strzelają (Totti, Pizarro, innych nie testowałem jeszcze :P), strzały idą w oba rogi.
Zresztą poza samymi strzałami fajnie też działają dośrodkowania (w FM10 praktycznie zawsze gdy szło dośrodkowanie z wolnego to albo zawodnicy rywala wybijali, albo piłka szła w trybuny, a tutaj udało mi się już tak kilka bramek strzelić). W ogóle dzięki kreatorom jakoś łatwiej wydaje mi się można to ustawić by szło tak jak się chce.
Salas11 pisze:2. Rzuty karne - beznadziejny bug Bramkarz zawsze rzuca się w róg, w który leci piłka. Jeśli wyciągnie karniaka, to tylko dlatego, że egzekutor wali w środek Jakiś progres w tym kierunku?
Lobont już dwa karne obronił które szły przy łupku, sam się zaskoczyłem. Poprawione zdecydowanie!

A no i coś o czym nie pisałem wcześniej, transfery... dalej City, Real, Chelsea czy MU robią sobie kadry po 30 zawodników wzwyż, tym by się mogli dobrze zająć bo potem są takie kwiatki jak u mnie teraz w zimowe okienko po którym Chelsea ma 8 napastników (grając 1), a City 5 prawoskrzydłowych...

Wróć do „Hyde Park”