Nad murem nie strzelają (Totti, Pizarro, innych nie testowałem jeszczeSalas11 pisze:1. Rzuty wolne - dalej zawodnicy lutują niemal wyłącznie w róg, w którym stoi bramkarz? Ja np cholernie lubię sprowadzać Vukcevicia ze względu na to, że jest gwarantem tych minimum 10 bramek z wolnych (o ile się nie połamie) ale irytuje fakt, że wszystkie wykonuje tak, jak opisałem wyżej. Inni spece od FK zresztą też. 95% rzutów wolnych to omijanie muru, nie uderzenia nad.
Zresztą poza samymi strzałami fajnie też działają dośrodkowania (w FM10 praktycznie zawsze gdy szło dośrodkowanie z wolnego to albo zawodnicy rywala wybijali, albo piłka szła w trybuny, a tutaj udało mi się już tak kilka bramek strzelić). W ogóle dzięki kreatorom jakoś łatwiej wydaje mi się można to ustawić by szło tak jak się chce.
Lobont już dwa karne obronił które szły przy łupku, sam się zaskoczyłem. Poprawione zdecydowanie!Salas11 pisze:2. Rzuty karne - beznadziejny bug Bramkarz zawsze rzuca się w róg, w który leci piłka. Jeśli wyciągnie karniaka, to tylko dlatego, że egzekutor wali w środek Jakiś progres w tym kierunku?
A no i coś o czym nie pisałem wcześniej, transfery... dalej City, Real, Chelsea czy MU robią sobie kadry po 30 zawodników wzwyż, tym by się mogli dobrze zająć bo potem są takie kwiatki jak u mnie teraz w zimowe okienko po którym Chelsea ma 8 napastników (grając 1), a City 5 prawoskrzydłowych...