Re: FMy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: FMy

Post autor: Salas11 » 09 maja 2011, 19:34

Sammyy pisze:Lobont już dwa karne obronił które szły przy łupku, sam się zaskoczyłem. Poprawione zdecydowanie!
:o No chociaż tyle zrobili :lol:
Sammyy pisze:A no i coś o czym nie pisałem wcześniej, transfery... dalej City, Real, Chelsea czy MU robią sobie kadry po 30 zawodników wzwyż, tym by się mogli dobrze zająć bo potem są takie kwiatki jak u mnie teraz w zimowe okienko po którym Chelsea ma 8 napastników (grając 1), a City 5 prawoskrzydłowych...
Spoko, na nich można genialnie zarobić :lol: Nigdy nie zapomnę jak prowadząc Inter dałem dla hecy świetnie rozwijającego się Santona na listę transferową za 125 milionów euro (czyli najwyższy pułap) Real tyle dał :shock: A tak bardziej z realanych sum transferów, jak grałem Sportingiem miałem taktykę Wengera. Kupowałem za grosze, sprzedawałem za fortunę i taki Nicolas N'Koulou potrafił pójść do Milanu za 40 baniek, Razvan Ochirosii do Barcelony za 30 baniek, Bosko Jankovic do ManUnited za 30 baniek itd. Zatem na ekspansje bogaczy na rynku transferowym nigdy nie narzekałem, bo miałem z tego zbyt wielkie korzyści 8)

Wróć do „Hyde Park”