Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Toudinho » 10 maja 2011, 23:59

Kolejny świetny mecz Lassa, niech sobie wybije chłopak odejście z głowy. Mecz pod Ronaldo, w każdym zagraniu szukano Ronaldo, mógł strzelić z 5 bramek. Zaskoczył mnie nawet Ade napastnik, który kończy wszystko mógł lobować, później mógł dwukrotnie lutować na bramę, ale podawał do Ronaldo :) niech bije chłop ten dawny rekord 38 bramek, niech wyśrubuje własny :) Wejście Benzemy okraszone świetną bramką. Higuain niestety po operacji to nie ten sam zawodnik, a hat trick z nietoperzami był niestety złudny... Na dzień dzisiejszy szkoda mi Ade, widać jest zżyty z drużyną, jest fajna atmosfera, i szkoda, że jeden z czarnuchów bardzo chce zostać (Ade), a drugi odejść (Lass).

Przyjście Sahina sprawi mniej więcej tyle, że pożegnamy Fernando Gago ( no chyba, że Lass odejdzie). As trąbi o Tevezie, ale czy ten zaraz nie będzie kończył kariery gdy będzie musiał ustąpić miejsca Karimowi, Gonzalo czy może Manolito o ile zostanie?

Coś trzeba zrobić z Canalesem i Pedro Leonem, ja bym obu wypożyczył nawet i do Getafe.

Były nasz zawodnik, który kompletnie zawiódł, błyszczy w Maladze, bramy ładuje prawie jak Ronaldo ;)

Wróć do „Hiszpania”