Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Polscy kibice

Post autor: petru » 12 maja 2011, 22:36

brylancik pisze:A ja się akurat z Tobą Piwus nie zgodzę. Ja wiedziałem na kilka godzin przed meczem (trzy może cztery), że nie będzie dopingu z powodu zablokowania oprawy. Napisali o tym na SKWK, a ja zobaczyłem przez przypadek bo ktoś na fb wrzucił. Nawet chyba napisałem jeszcze przed meczem co o tym myślę. I tak, wiedziałem że nie będzie dopingu, a nie że na G kibice wyjdą na pierwsze 10 min drugiej piłowy (o tym było wiadomo już dzień wcześniej).
Ok, potwierdzam mój błąd, od 14 nie miałem kontaktu z komputerem :). Ale zasadniczo dla dyskusji nie ma to znaczenia, bo Wilmore nie odwiedza kibolskich stron.
pepe00 pisze:mi sie wydaje ze tą akcją zamknięcia stadionów rząd chce zmnusić kluby do walki z kibolami
Jak do tego doszedłeś?
pepe00 pisze:to niepojęte że podczas burdy w bydgoszczy nikogo nie aresztowano! policja się tylko biernie przyglądała
Raczej normalne, kiedy po murawie lata 40 osób a przygląda im się 2000, to nie zapraszasz pozostałych do zabawy, tylko uspokajasz sytuację i wyłapujesz później. Co zostało zrobione. A cała reszta to otoczka, oprawa - Donald Tusk Show. Trzeba zadać pytanie - dlaczego wtedy dopuszczono stadion nie nadający się do organizacji meczu o podwyższonym ryzyku, mającym negatywną decyzję policji. Teraz na byle sugestię zamyka się stadiony i daje zakazy, a policja wykazuje dużą kreatywność w wymyślaniu powodów. A wszyscy są szczęśliwi.

Wróć do „Polska”