Re: Polscy kibice

Awatar użytkownika
Unista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Polscy kibice

Post autor: Unista » 13 maja 2011, 1:02

z k.net
pytanie do osób z Holandii, miejscowy Tusk zamknął za to czy nie?

Obrazek
Obrazek

odp:
Oczywiscie,ze NIE.Co do wyjazdu,byl zajebisty.Zabawa i spiewy,caly mecz.Piro odpalane przez 120 minut spotkania.

I co da się? Nawet w Holandii gdzie współczynnik potencjalnych pikników do wielkości kraju jest drugi po Anglii, a da się? Da się. Dwa sezony temu słyszałem że zamykali stadion w Bredzie za race. Z tego co pamiętam Francuzi też zamykali stadiony za race, nie wiem po co... raczej im przeszło. A kluby wtedy stały za kibicami i odwoływały się od tych decyzji, nie to co nasi frajerzy obecnie. Myślę, że we Włoszech ultrasi też wygrają, kwestia 2-3 sezonów. Oczywiście działają, ale chodzi o inne represje niż same oprawy. Obecnie nie widze w Europie krajów gdzie zamyka się stadiony za piro, u nas zamyka się aby zamknąć - za nic. :| Jawne bezprawie! Niech się dalej ośmieszją, to będą musieli przegrać.
pepe00 pisze:mi sie wydaje ze tą akcją zamknięcia stadionów rząd chce zmnusić kluby do walki z kibolami- bo czy to jest normalne że na lechu zarząd się dogadał z ich przywódcą i ten trzepie kase na prowadzeniu stadionowego kateringu?

temu prymitywnemu bandziostwu nalezy powiedzieć stanowcze nie. jest dobra ustawa o imprezach masowych , gorzej z jej egzekwowaniem. to niepojęte że podczas burdy w bydgoszczy nikogo nie aresztowano! policja się tylko biernie przyglądała :(
:lol: I co to da? Będą otwierać stadion raz na 5 meczów i ktoś sobie czymś rzuci i zamykamy? Tak możemy się bawić w nieskończoność. Nowe stadiony będą stały puste. Kto się będzie rozliczał z milionów na nie wydanych? Kto będzie przychodził na mecze? Dziś na Lechu ledwie w połowie stadion się zapełnia, a bez fanatyków? A bez pikników, którzy przychodzą dla fajnej atmosfery? Naprawdę mam w dupie całą ta ligę bez trybun. Interesuję się nią, oglądam bo fajnie jest na trybunach. Samo oglądanie jakiś patałachów na boisku mnie nie cieszy. Na necie są setki innych meczów.
Bardzo dobrze, że trzepie kase. Kibice powinni rządzić w klubach!
Obecna pokazówa to totalitarne bezprawie, a nie żadna walka z chuliganstwem. To jawna dyskryminacja i odbieranie praw obywatelskich.
Zobacz na fotki z Białorusi, kibole Łukaszence mniej przeszkadzają niż Tuskowi.

Wróć do „Polska”